fbpx
Scrie un comentariu

sebes turda inaugurare

La această oră sunt în plină desfășurare activitățile de inaugurare a celor 14 km. din lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda. Cu această ocazie oficialitățile prezente la eveniment se întrec în declarații.

Practic astăzi se deschid circulației doar 14,8 km. din cei 17 ai lotului 1 din Sebeș-Turda. 

Lotul doi al Autostrăzii Sebeș-Turda va fi finalizat până în la sfârșitul lunii mai a anului viitor. Tot atunci, ar trebui ca Autostrada Sebeș-Turda să fie completă, transmite ministrul transporturilor, Lucian Bode, prezent la eveniment.

Lotul 2 din autostrada A10, între Alba Iulia (Sântimbru) și Aiud, de 24,25 km, este la stadiu de 78%, iar autoritățile estimează că lucrările vor fi finalizate și se va da în circulație anul viitor în primăvară.

Revenind la porțiunea de 14 km din lotul 1 dată în trafic astăzi, aduce beneficii pentru șoferii care nu vor mai fi nevoiți să aștepte în ambuteiajele interminabile de pe DN1 dintre Sebeș și Alba Iulia.

Lucrările pe lotul dintre Sebeș și Alba Iulia sunt însă departe de a fi gata. La nodul rutier Sebeș – Lancrăm se vor deschide doar două bretele, ce vor face legătura cu giratoriile din DN 1. 

A10 va avea 70 km, fiind împărţită în patru loturi. 

Citește și: https://turdanews.net/articole/actualitate/73246-astazi-inaugurarea-oficiala-a-lotului-1-din-sebes-turda-se-va-circula-doar-pe-14-km.html

 

Foto/Ziua de Cluj.

 

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator