fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

autostrada nod decea

Astăzi se deschide Autostrada A10 Sebeș-Turda lotul 1 între bretelele scurte ale nodului Sebeș și nodul Alba Iulia Nord. Este o veste foarte bună pentru șoferii care nu vor mai fi nevoiți să aștepte în ambuteiajele interminabile de pe DN1 dintre Sebeș și Alba Iulia.

Lucrările pe lotul dintre Sebeș și Alba Iulia sunt însă departe de a fi gata. La nodul rutier Sebeș – Lancrăm se vor deschide doar două bretele, ce vor face legătura cu giratoriile din DN 1. 

Practic astăzi se deschid circulației doar 14,8 km. din cei 17 ai lotului 1 din Sebeș-Turda. Deschiderea oficială este programată astăzi în jurul orei 16,30-17, înainte, la ora 13 oficialitățile locale, județene și centrale vor avea o deplasare pe șantier, prezentarea stadiului actual al proiectului, prezentare stadiul marilor proiecte din Transilvania, declarații de presă etc.

La cei 17 km de pe Lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș – Turda lucrările au început în urmă cu aproape șase ani, iar în toată această perioadă s-au împotmolit în diverse probleme birocratice dar și din cauza lipsei de mobilizare a constructorului.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate