fbpx

 
 
Scrie un comentariu

ambulanta ct

Recent la serviciul de ambulanță din Câmpia Turzii s-au semnalat câteva cazuri de coronavirus în rândul angajaților.

Este vorba despre asistente și chiar șoferi de pe ambulanță infectați cu COVID-19, cel mai probabil virusul a fost contactat în momentul în care aceștia au interacționat cu pacienți infectați.

„5 angajați ai punctului de lucru din Câmpia Turzii ai Serviciului de Ambulanță sunt afectați de Covid-19 și nu își mai pot exercita dreptul la muncă. Este vorba despre 3 asistente, care sunt pozitive cu virusul Sars-Cov-2, dintre care 2 manifestă simptome specifice.

De asemenea, 2 șoferi care lucrau în cuplaj cu cele 3 asistente medicale sunt izolați la domiciliu, fiind contacți direcți ale acestora” informează refleqtmedia.ro

Și la serviciul de ambulanță din Turda au fost persoane infectate, dar activitatea nu a fost afectată.

Între timp, asistenta Tania Drevar de la Serviciul de Ambulanță Câmpia Turzii a postat un mesaj sugestiv pe contul de Facebook:

„În fiecare zi drumul de la lucru spre casă a devenit unul plin de întrebări și gânduri…Oare cât o să mai țină pandemia asta? Când o să revenim la normal? O să mai scăpăm de combinezoane, măști, mănuși…În același timp gândul îmi fuge și la colegii mei… Oare mâine, mai apuc să schimb o vorbă cu colegii...


Dacă gândul tău în momentul de față, este unde o să-ți petreci minivacanța și singura problemă a ta, este că locul tău preferat este ocupat, atunci te poți considera norocos, pentru că mulți nu-și găsesc cazare la ATI, iar restul, se pregătesc de-o înmormântare.
Am învățat că fericirea nu înseamnă a avea, ci a fi! Așa că vă doresc să fiți sănătoși în drumul vostru spre a avea!”

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate