m install
petlinii
nello construct

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii va asigura permanența în mini-vacanța de 1 decembrie

floris

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va asigura permanența pe întreaga durată a mini-vacanței ce se apropie, obiectivul fiind acela al menținerii continuității activității și a actului medical.

Astfel, în cadrul instituției medicale vor funcționa, în intervalul 28 noiembrie – 1 decembrie a.c., inclusiv, secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor.

Totodată, reamintim părinților clujeni faptul că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii le oferă și posibilitatea de a apela oricând, în regim non-stop, serviciul gratuit de sfat medical prin telefon ALOPEDI 0364 – 917, cel care și-a dovedit din plin utilitatea, de-a lungul celor șapte ani de funcționare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: