fbpx

 
 
Scrie un comentariu

lot 1 autostrada Sebes

Ritmul alert de lucru și mobilizarea de pe autostrada Sebeș - Turda indică că deschiderea este tot mai aproape, circulația pe Lotul 1 ar putea începe chiar de Ziua Națională. 

Practic atât politicienii, cât și reprezentanții CNAIR și cei ai antreprenorului italian au promis că deschid traficul la început de decembrie. 

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au publicat imagini de pe tronsonul pe care, de ceva vreme, constructorul italian Impresa Pizzarotti s-a angajat într-o cursă contra-cronometru pentru a deschide traficul până la finalul acestui an.

Lotul 1 al autostrăzii A10 sebeș-Turda se întinde pe 17 km, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lucrările au demarat în decembrie 2014, iar valoarea lucrărilor este de 541 de milioane de lei. 

În prezent se lucrează la foc continuu la asfaltări, marcaje, la taluze și la montarea diferitelor elemente de protecție pentru a putea fi deschis traficului.

Chiar și-așa, lucrările la nodurile rutiere de la capetele lotului, de la Sebeș (A10 cu DN1 și A1) și la Alba Iulia Nord (A10 cu DN1) nu vor fi gata decât abia în vara anului viitor. Pe 1 Decembrie, dacă va fi deschisă circulația, cele două noduri rutiere vor fi folosite doar parțial, titrează și cei de la hotnews.ro

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate