fbpx

 
 
Scrie un comentariu

incendiu bogata nou

Vineri un bărbat și-a pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit la o casă particulară din satul Bogata, comuna Călărași.

Acum la definitivarea cercetărilor, pompierii au stabilit cu certitudine că incendiul ar fi fost declanșat de o improvizație la instalația electrică a casei.

Pompierii clujeni au descoperit, vineri dimineață, trupul neînsuflețit al unui bărbat de aproximativ 60 de ani, în timpul unei intervenții.

”Un bărbat, în vârstă de circa 60 de ani, a fost găsit fără suflare în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu, care se manifestat într-una dintre camerele casei în care locuia”, informa ISU Cluj. 

Stingerea focarelor s-a realizat imediat, însă pentru bărbat nu s-a mai put face altceva decât să se constate decesul. Cercetările preliminare au stabilit că cel mai probabil focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a imobilului.

”Reamintim faptul că improvizațiile și exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice este principala categorie de împrejurări determinante ale incendiilor din România, din punct de vedere al frecvenței înregistrate, drept pentru care atragem încă o dată atenția asupra respectării regulilor de exploatare corectă a acestora”, mai transmit pompierii clujeni.

Citește și: https://turdanews.net/articole/actualitate/73140-incendiu-la-bogata-o-persoana-a-decedat.html

 

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate