fbpx

 
 
Scrie un comentariu

verificarea deplasarilor Cluj censored

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului  Județean de Jandarmi Cluj și ai Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio Pop”, precum și de polițiști locali au continuat activitățile în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, peste 450 de forțe au procedat la legitimarea unui număr de 3.374 de persoane, fiind verificate 145 de societăți comerciale.

Totodată, 854 de mijloace de transport persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de protecție specifice, 124 dintre acestea fiind mijloace de transport public în comun.

Abaterile aduse Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, alături de noile măsuri instituite ca urmare a modificărilor aduse prin HG 935/2020, au condus la aplicarea unui număr de 165 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.750 de lei, informează IPJ Cluj.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate