fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

fa72d5b1376ca5663464ded9bf08e25c

Polițiștii au început controalele pentru verificarea respectării noii definiții în privința teraselor, în condițiile în care marea majoritate a localităților din județul Cluj sunt în ”scenariu roșu” (cazuri COVID de peste 3 la mia de locuitori), iar localurile sunt închise, fiind permisă doar funcționarea teraselor.

Însă, recent, s-au adus precizări în ceea ce privește definiția teraselor, considerându-se că foarte multe localuri au terase, dar acestea sunt ”spații închise” și nu ar trebui să funcționeze!

Noile precizări pentru ”spații închise” precizează: ”spaţiile publice închise care au un acoperiş, plafon sau tavan şi care sunt delimitate de cel puţin 2 pereţi, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent” sunt considerate spații închise.

Citește detalii aici:

Măsuri luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, pentru încă 14 zile (în funcție de incidența cazurilor, pe localități)

Ieri, polițiștii au descins în zona Vivo Cluj, unde au închis o terasă care a fost considerată ”spațiu închis”, deci nu avea voie să funcționeze, aplicând o amendă de 10.000 de lei! Același lucru s-a întâmplat și la și la Che Guevara (local din Cluj), unde nu se respectau regulile și toate terasele erau de fapt spații închise. 

Pe ”picior greșit” ar putea fi prinși comercianți și din zona Turzii, mai ales după ce vremea s-a răcit, iar majoritatea au luat decizia de a proteja terasele și de a asigura surse de încălzire, pentru a-și păstra clienții.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate