fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

piata 1

De teama infectărilor care în ultima vreme au scăpat de sub control, cumpărătorii preferă să iasă la ore matinale în piețele turdene sau chiar deloc.

Comercianții se plâng că nu prea au cui să-și vândă marfa și dau vina pe teama oamenilor de infectare cu coronavirus. Spre exemplu în această dimineață în hala de lactate din piața centrală a orașului erau doar doi comercianți, și aceștia pe picior de plecare.

În rest la standurile unde se înghesuiau cumpărătorii cam bate vântul, marfă da și se bună calitate, produse autohtone care nu pot fi comparate cu cele din marile lanțuri de magazine, stau pe tarabe în așteptarea clienților care par dezinteresați de produsele respective.

„Merge foarte prost vânzarea, suntem la limită. Cu toate că avem marfă de calitate, nu putem spune că facem profit, e cât să ne scoatem cheltuielile, se simte din plin criza generată de pandemie” spune un comerciant care vinde legume și fructe.

Bulversantă a fost și acea măsură de limitare a răspândirii COVID-19, care nu a fost explicată suficient, iar piețarii au înțeles că se închide piața și își pierd obiectul de activitate. Ulterior s-a venit cu precizarea că este vorba de hale, deci de piețe acoperite.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate