fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

2 Comentarii

turda curata 1

Toți ne dorim un oraș curat, civilizat în care să ne placă să locuim, să fim mândri că suntem turdeni.

Din păcate cu toate eforturile municipalității de-a menține ordinea și curățenia în orașul nostru sunt și persoane certate cu bunul simț, fără „cei 7 ani de acasă” care aruncă mizeria pe unde apucă, bazându-se pe faptul că oricum autoritățile sunt ocupate cu pandemia și măsurile de prevenție.

Zilnic „patrule” formate din angajați ai Domeniului Public și asistați sociali fac ordine pe domeniul public al municipiului însă efortul lor este în zadar atâta timp cât unii confundă parcurile, străzile și alte spații publice cu o groapă de gunoi.

O poză realizată recent în apropiere de zona centrală a Turzii este edificatoare, un teren viran a fost transformat într-o rampă ilegală de deșeuri, fiind aruncate la întâmplare Pet-uri, resturi de ambalaje, gunoaie menajere etc.

Facem din nou apel la populație să dea dovadă de respect față de ceea ce ne înconjoară, iar în cazul în care surprindeți alte situații de acest gen vă rugăm să sesizați Poliția Locală, telefon: 0264-317231, 0264-316681” transmit autoritățile

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dane · 15:09 17.11.2020
  Ce masuri ati luat cand zi de zi mai multe familii de romi vin cu caruta si rascolesc tomberoanele???.De nenumarate ori am strans gunoaiele ravasite de ei.Asta faceti,opriti acele carute care se plimba in secolul XXI pe strazile Turzii nestingheriti!

 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 16:01 18.11.2020
  Puteti sa ne comunicati programul de lucru al gardienilor publici, suni seara si nu raspunde nimeni...Lucreaza de acasa? Sa ne dati contul lor de skype sau teams sa vorbim cu ei!
  PS. La Politia Romana au un om de garda, ce raspunde la telefon si isi face treaba si am auzit ca au si salariile mai mici decat cele ale gardienilor.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate