marian morar
m install
nello construct

Prima Duminică din Postul Naşterii Domnului în Parohia Câmpia Turzii 5

zamblau eugen
floris

În prima Duminică din Postul Naşterii Domnului, în Parohia Câmpia Turzii 5 a avut loc un eveniment deosebit cu ocazia intrării în acest timp frumos pe care Biserica noastră îl pune la îndemâna tuturor.

,,Au fost prezenţi în mijlocul nostru doi copii minunaţi, frumoşi şi talentaţi,  Ştefan Suciu şi Manuela Vîtcă din localitatea Mihai Viteazu, care ne-au pus la suflet câteva pricesne minunate”, a menţionat părintele paroh.

Toate  se întâmplă în cadrul programului cultural-duhovnicesc, intitulat ,,Aşteptând Naşterea Ta”, defăşurat în Postul Crăciunului, în Parohia ,,Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul” din municipiul Câmpia Turzii.

,,Le mulţumim minunaţilor copii pentru talentul şi dăruirea lor, îi felicităm şi pe părinţii lor pentru tot efortul şi susţinerea arătată. Acest proiect continuă şi duminica viitoare cu alţi invitaţi de seamă”, ne-a declarat părintele paroh Raul Raţiu.

Text: Pr. Rarul Raţiu

Foto: Paul Ph.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: