fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 11 16 at 12.38.38

Serviciul de Înmatriculări-Permise de la Cluj-Napoca s-a mutat din zona cartierului Gheorghieni în cartierul Someșeni, mai precis în vechea clădire a Vămii.

“Avem aici un spațiu dublu decât în sediul din Gheorgheni. Avem o sală pentru examinarea teoretică a 14 candidați, față de 7 în vechiul sediu. Sunt 11 ghișee funcționale. Este cel mai aglomerat serviciul de înmatriculări și permise din țară, avem adresabilitate mare, de aceea sunt jandarmi care se asigură că există distanțare fizică între persoanele care așteaptă să intre. Clădirea ne-a fost pusă la dispoziție gratuit de către Direcția de Finanțe Cluj, este un contract de comodat, noi plătim doar cheltuielile”, a spus prefectul Mircea Abrudean.

Municipalitatea a investit aproape 100.000 de euro în noul sediu.

“Prin mutarea Serviciului de permise, cetățenii Clujului economisesc timp și bani. Foarte important este că un cartier rezidențial scapă de poluare, de un trafic infernal. În Gheorgheni veneau suplimentar în fiecare zi între 300 și 500 de mașini, dar existau și zile cu 800 de mașini. Vă dați seama ce înseamna asta pentru traficul din cartier, pentru calitatea vieții. Mă bucur că autoritățile locale și naționale și-au dat mâna. Îi mulțumesc domnului prefect Mircea Abrudean. Am cerut acest demers mai multor prefecți, i-am cerut și domnului Abrudean. Am crezut că a uitat, dar a fost singurul care a ținut minte și a dus lucrurile la bun sfârșit”, a declarat Emil Boc.

Pe lângă faptul că s-au realizat asfaltări, s-au făcut trotuare, s-a prelungit și linia 8, care are stație de oprire la sediul acestui serviciu. În plus, Primăriua a detașat 5 persoane la acest serviciu, pentru ca cei care au de plă=tit diverse taxe sau impozite datorate bugetului local, să o poată face în aceeași locație.

Pentru cei din zona Turzii, accesul cel mai facil s-ar putea realiza pe centura Vâlcele-Apahida, pentru că astfel s-ar evita și traficul din Cluj-Napoca.

WhatsApp Image 2020 11 11 at 15.46.26 1

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate