fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

teste lumini

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a postat pe pagina de Facebook imagini cu sistemul de iluminare de pe podul peste Mureș al A10

Practic se fac teste pe timp de noapte pe lotul 1 din Sebeș-Turda, un segment de autostradă care încă se mai speră că va fi dat în folosință în acest an.

Deja, constructorul lotului 1 din Autostrada Sebeș – Turda (A10) a început să toarne stratul de uzură pe tronsonul care trebuie să fie gata în acest an. 

Constructorul Impresa Pizzarotti se străduiește să finalizeze lucrările în 2020, fiind aduse în ultima perioadă zeci de utilaje care asfaltează porțiuni întinse din traseul autostrăzii. În paralel se lucrează la finalizarea nodului rutier Alba Iulia Sud, unde se realizează un sens giratoriu cu șoseaua de centură a municipiului.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a reafirmat faptul să lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda are șanse mari să fie inaugurat în acest an bazându-se pe progresul fizic al lucrărilor.

Bode susținea luna trecută că cei 17 km sunt finalizați în proporție de 95%, iar încheierea lucrărilor depinde de condițiile meteo.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate