fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

3 Comentarii

salina pod

Infecțiile cu coronavirus nu ocolesc instituțiile publice, Turda s-a aflat ieri la o rată de infectare de 6,74 la 1.000 de locuitori.

Recent câțiva angajați ai Salinei Turda au fost testați pozitiv la coronavirus cu simptome ușoare, aceștia au fost izolați la domiciliu la fel și persoanele cu care au intrat în contact.

Monica Codreanu directorul interimar al Salinei Turda spune că în această perioadă activitatea obiectivului turistic este restrânsă, se analizează posibilitatea închiderii temporare și a trimiterii angajaților în „șomaj tehnic”.

5 persoane testate pozitiv se află în izolare acasa, 2 sunt cu simptome usoare, 2 fără gust si miros si 1 persoană este cu simptome de răceală. Persoanele cu care au intrat în contact sunt în izolare la domiciliu si au anunțat DSP-ul si medicul de familie, fiind verificați de aceștia pt.a respecta izolarea la domiciliu. 2 cazuri au fost depistate în 11 nov. , 2 pers. au fost acasa in concediu de odihna si recuperări și au anunțat că au fost testați pozitiv în perioada cât nu erau la serviciu fiind acasa de 2 săptămâni în CO, deci nu au venit în contact cu colegii de serviciu. 1 persoana testată pozitiv nu venise la lucru cu 3 zile inainte.


Am făcut replanificari pentru ca angajații sa-si efectueze concediile de odihnă efectuate pentru a reduce numărul celor prezenți la serviciu, activitatea fiind restrînsă în această perioadă, iar numărul de turiști fiind în scădere, urmând să fie analizată posibilitatea de a inchide temporar activitatea si de a plăti angajații cu 75 %. De asemenea o parte din angajații de la SPA si de la bazin sunt acasa în 75% (11 pers.) Aceste activități nu au fost redeschide din luna martie cand au fost închise fiind decretată starea de urgență.


Mai sunt persoane care s-au anunțat în concediu medical pentru a-si rezolva.probleme de sanatate personală care nu au legătură cu coronavirus. Urmează să prezinte certificatul medical.”, a declarat Codreanu Monica – director general interimar al Salina Turda, pentru Refleqtmedia.ro

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate