fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

actiune pe linie rutiera si covid

Un bărbat din Săvădisla  cu mandat european de arestare pentru mai multe furturi comise în Italia a fost căutat ieri de polițiștii din trei orașe. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat miercuri, 11 noiembrie, o acțiune cu efective mărite pe raza municipiului Cluj-Napoca, Dej și Turda, alături de secția rurală arondată acesteia, în vederea depistării persoanelor care se sustrag legii, a celor urmărite în baza unor mandate de executare a pedepsei închisorii, mandate naționale sau europene de arestare preventivă.

Astfel, joi, polițiștii au depistat pe raza comunei Săvădisla un bărbat în  vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, potrivit polițiștilor, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi săvârșit mai multe acte de furt din diferite societăți, valoarea prejudiciului fiind de 50.000 de euro.

Totodată, în cadrul acestei acțiuni, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au depistat un bărbat în vârstă 52 de ani, din același municipiu, pe numele căruia era emis un madat de executare a pedepsei cu închisoarea de către magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 2 ani și 10 zile ca urmare a săvârșirii infracțiunii de complicitate la înșelăciune, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal” anunță IPJ Cluj.

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate