fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

2 Comentarii

spital turda

În cadrul Spitalului Municipal Turda, începând de săptămâna viitoare, va funcționa o secție COVID-19 formată din 22 de paturi (Pavilion Boli Infecțioase) și 4 paturi ATI. Coordonatorul secției va fi doctorul Sturz Ciprian, medic primar pneumolog.

Hotărârea a fost luată de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență, cu acordul Instituției Prefectului și Direcției de Sănătate Publică, în contextul epidemiologic actual, din cauza creșterii foarte mari a numărului de cazuri, care depășește capacitatea de preluare de către spitalele suport COVID din municipiul Cluj-Napoca.

Compartimentul de Oncologie va funcționa în cadrul Compartimentului Spitalizare de zi aflat la parterul Pavilionului Central.

Compartimentele de Dermatologie și Oftalmologie își vor desfășura activitatea în aceleași locații, ca și până acum, anunță conducerea instituției medicale.

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ironika · 17:51 06.11.2020
  Suntem jalnici! La Turda nu există medic infecționist la spital și noi înființăm secție COVID! Cică se va ocupa un pneumolog, serios? De parcă e tot aia! Adică avem secție de infecțioase dar nu și medic și ne mai lăudăm ce spital avem că vrem să-l ducem la standarde europene.....cu cine? Când se mută asistentele de pe o secție pe alta din lipsă de personal....avem mari deficiențe domnilor! Trezirea! Turda NATO Urban poanta zilei! Turda oraș turistic! Altă glumă bună!
  Nu avem chestii esențiale dar ne ocupăm de problemele de formă și nu de fond. Vai de noi!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mela · 19:30 06.11.2020
  Vai de el spital covid!daca nu-s instare sa trimita un raspuns la un test facut de 4zile cum gestioneaza ei sitatia?pina acum se implica si primaria dezinfecta scarile de blok spala strazile si nu erau atitea cazuri se lauda Matei in fiecare zi cu ce face acum este liniste atit o fost!Jalnic si descurajator ce se intimpla!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate