fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

telefon covid

La Cluj vor fi puse în funcțiune încă zece linii telefonice dedicate la care clujenii vor putea obține informații pe tema COVID-19.

Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de infectare cu noul coronavirus a crescut numărul apelurilor telefonice, iar DSP-ul cu greu mai face față. 

În aceste condiții, zece voluntari vor fi pregătiți să preia apelurile clujenilor care sună la DSP. Cele zece linii suplimentare vor fi disponibile în această săptămână în cadrul call-center-ului organizat la ISU Cluj.

„Vor funcționa acolo zece voluntari pentru a răspunde în permanență la solicitările tot mai numeroase care vin pe adresa DSP-ului. Sunt nenumărate apeluri, oamenii sună și întreabă ce au de făcut, iar, din păcate, în momentul acesta, liniile telefonice DSP sunt sufocate, nu au cum să facă față. La 350 de pozitivi pe zi sunt 350 de anchete epidemiologice, ori 4-5 contacți fiecare, înseamnă peste 1.200 de telefoane în fiecare zi. E fizic imposibil să faci asta oricâți oameni ai avea și atunci încercăm să găsim soluții pentru că cineva trebuie să răspundă la telefoane, oamenii trebuie informați”, a explicat prefectul Mircea Abrudean.

DSP primește zilnic peste 1.200 de apeluri zilnic, iar angajații sunt „sufocați” de acest număr imens de apeluri.

 

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate