fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

a10 lucrari

Asociația Pro Infrastructură vine cu vești bune și de pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda, lotul dintre Sebeș și Alba Iulia Nord (Pârâul Iovului). Reprezentanții API au transmis că a început să se lucreze într-un ritm susținut și pe acest lot.

„La nodul rutier Alba Iulia Nord subcontractorul Baxcom lucrează intens la zidul de sprijin aferent rampei pasajului pe DN1 peste autostradă, dar și la armarea și betonarea viaductului peste calea ferată. Pe următorii kilometri până aproape de nodul rutier Alba Iulia Sud a fost așternut stratul final de uzură pe un sens. Se lucrează la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație la podul peste Mureș și la finalizarea terasamentelor din pământ armat în zona Oarda. La nodul rutier Sebeș constructorul este concentrat pe cele 2 bretele scurte care se conectează la sensurile giratorii ale nodului existent și prin care s-ar putea deschide traficul rutier pe autostradă în ambele sensuri.” au transmis reprezentanții API.

Conform API, este posibilă deschiderea circulației în acest an pe acest lot, însă doar dacă cei implicați (CNAIR, constructori, poliția rutieră etc) vor lucra într-un mod corect.

O filmare aeriană din acestă zonă puteți urmări aici: https://bit.ly/35WRCJH

Citește și: 

API: Grecii de la Aktor au „turat motoarele” pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate