fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

controale politia 1

Acționăm cu întregul efectiv aflat în serviciu în zona si incinta unităților comerciale pentru respectarea normelor prevăzute de Legea nr. 55/2020 precum și alte normative în domeniu.

Astfel, în cursul săptămânii trecute, patrule formate din agenții poliției locale au efectuat verificări pentru a vedea dacă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție individuală.

Cu ocazia acțiunii s-au efectuat verificări în 216 unități comerciale alimentare, non-alimentare, farmacii și stații PECO, fiind legitimate 46 persoane, avertizate 31, iar o persoană a fost sancționată.

Nu a fost neglijat nici transportul urban sau persoanele aflate în izolare la domiciliu, unde agenții Poliției Locale s-au asigurat pentru respectarea măsurilor anti-COVID 19.

Astfel de activități vor continua și săptămâna aceasta așadar, facem apel pe această cale către toți locuitorii orașului să respecte măsurile de distanțare și să poarte masca de protecție astfel încât să acopere nasul și gura, în toate spațiile închise sau locurile unde se pot crea aglomerări de persoane, transmite Poliția Locală Turda.

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate