m install
petlinii
nello construct

Ultimele demersuri ale Guvernului cu privire la corona virus

floris

Deși se vehiculează constant o posibilă carantină totală, Prim Ministrul României, Ludovic Orban asigură populația că nu se ia în calcul un lockdown ci mai degrabă se va continua cu măsurile luate la nivel local. 

De asemenea, și Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a vorbit despre măsurile care se iau în prezent: „Nu luăm în calcul un lockdown, ci luăm în calcul respectarea unor reguli și aplicarea unor restricții la nivel local acolo unde se impune, cât mai repede posibil” spune acesta.

Întrebat de situația sistemului educațional, Nelu Tătaru susține că școlile ar trebui să rămână deschise acolo unde este posibil.

„Eu recomand și merg în continuare pentru o școală față în față, în condițiile în care se poate face acest tip de școală. În condițiile în care la nivel local există transmitere diferită de la un județ la altul. Rămâne, după raportarea pe care o face DSP, acele 48 de ore în care comitetele locale pentru coordonarea intervenției analizează și, în funcție de evoluție, pot rămâne pe un scenariu mixt sau hibrid sau pot trece în scenariul 3”, a răspuns oficialul din Guvern.

Totodată, Prim Ministrul a vorbit și despre alegerile parlamentare care o să aibe loc la începutul lunii decembrie. „Cetățenii trebuie să își aleagă noul Parlament. Cetățenii au dreptul la un Parlament. Menținerea actualului parlament înseamnă că la Avocatul Poporului rămâne Weber. În fruntea Consiliului Legislativ, rămâne unul ca Iordache (…) duc România spre prăpastie (…) atâta lipsa de responsabilite nu a existat niciodată. E normal ca mandatul să înceteze la termenul stabilit”, a declarat Orban.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: