fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, este criticat de angajații de la MMM Autoparts SRL (societate aflată la limita dintre localitățile Turda și Câmpia Turzii), printr-o scrisoare deschisă, fiind acuzat că vorbește fără să cunoască situația. Asta după ce primarul a acuzat compania că din cauza inconștienței celor care conduc societatea, numărul de cazuri COVID din Câmpia Turzii a crescut constant.

Într-o postare de acum câteva zile, primarul Dorin Lojigan acuza direct societatea că manifestă inconștiență în ceea ce privește subiectul COVID, fiind mai mulți angajați care au contactat boala, mulți dintre ei fiind din Câmpia Turzii.

Primarul Dorin Lojigan a reluat acuzațiile în cursul zilei de ieri, dând de înțeles că la MMM Autoparts ar exista un adevărat focar COVID, care este ascuns.

”Mesaj primit ieri de la un angajat MMM: "Avem 16 declarați cu Covid și alții care așteaptă rezultatele si 60 de izolați. Numai de ieri și azi nu s-au mai prezentat la lucru încă 15.
Nu au luat nici o măsură. Nimeni nu face nimic."
Dacă nici ăsta nu e focar....”, a cris Lojigan pe contul său de Facebook.

 În acest context, mai mulți angajați ai societății au transmis azi o scrisoare deschisă către edilul din Câmpia Turzii, în care-l acuză de dezinformare.

”Noi, angajatii  firmei MMM,  dorim sa va informam ca am ramas profund dezamagiti sa constatam ca dumneavoastra, ca primar reales al orasului C-Turzii, faceti public acuzatii nefondate la adresa firmei unde ne desfasuram activitatea.

Traversam cu totii o perioada plina de provocari intr-un context in care sanatatea noastra si a celor din jur este cel mai de pret lucru de care trebuie sa ne ingrijim. Traim vremuri cu care nu ne-am mai intalnit pana acum si pe care invatam fiecare sa le gestionam cum putem mai bine.

Putem sa va garantam ca inca de la inceputul crizei sanitare compania MMM Autoparts a luat toate masurile posibile pentru a asigura o protectie cat mai buna intregului personal care isi desfasoara activitatea in cadrul companiei, asigurand fiecarui angajat monitorizare medicala  zilnica, masti, viziere, dezinfectant, posibilitatea de a muncii de acasa (acolo unde a fost posibil) si chiar testarea pe costul companiei,  a persoanelor care au informat ca au intrat in contact cu persoane infectate cu  virusul Sars Cov-2. Ca urmare a acestor masuri de la inceputul crizei sanitare nu am avut cazuri confirmate in fabrica pana in data de 19.10.2020.

In calitatea pe care o aveti de edil al orasului, noi angajatii firmei MMM (multi locuitori ai orasului pe care il administrati), avem asteptari mult mai mari de la dumneavoastra, sa respectati si sa sustineti angajatorii locali, sa contribuiti la dezvoltarea orasului si la cresterea nivelului de trai,  dar mai ales  in ceea ce priveste transmiterea corecta a informatiilor catre populatie.  Ne pare rau ca va exprimati opinia despre un subiect pe care nu il cunoasteti. Mai mult decat atat, ati sters comentariile noastre de la postarea dvs de la facebook si ati blocat posibilitatea de a comenta cand ati vazut reactia noastra, a salariatilor MMM Autoparts.

Prin actiunile dumneavoasta ne aratati ca nu aveti respect fata de noi, cetatenii orasului pe care il administrati si care muncim in MMM si apoi fata de investitorii importanti din aceasta zona. Va invitam in fabrica noastra oricand domnule primar si noi salariatii acestei companaii sa va prezentam personal conditiile de lucru si de protectie. Da avem colegi infectati cu Covid asa cum ati avut si dumneavoastra colegi ai dumneavoastra in primarie, la fel cum au alti salariati din alte companii, dar asta nu permite sa iesiti la atac, sa interziceti testarea salariatilor MMM Autoparts la spitatul din Campia Turzii, cand de fapt trebuie sa fiti alaturi de noi si sa ne sustineti in aceste vremuri de pandemie globala.

Luand in considerare situatia actuala si climatul de incertitudini inca existent in ceea ce priveste criza sanitara, va rugam respectuos sa tratati aceasta situatie cu responsabilitate si sa va asumati cu adevarat actiunile pe care noi, cetatenii acestui oras, v-am investit sa le faceti pentru noi. Asteptam de la dumneavoastra sa ne reprezentati intr-o maniera demna si responsabila.”, se precizează în adresa transmisă și semnată de mai mulți angajați.

Vă reamintim că localitatea Câmpia Turzii este în ”scenariul roșu” de măsuri anti-COVID, după ce s-a depășit bariera de 3 infectați/10000 de locuitori.

TurdaNews a scris pe tema bolnavilor de COVID-19, de la MMM Autoparts SRL, în urmă cu câteva zile.

Citiți:

Mai mulți angajați ai MMM Autoparts SRL Turda s-au îmbolnăvit de COVID-19! (UPDATE 2)

mmm 01

mmm 02 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate