fbpx

 
 
Scrie un comentariu

incendiu Porumbeilor

Cu toate că se confruntă cu un focar de coronavirus în rândul angajaților, cei de la ISU Cluj își fac datoria în continuare. Pompierii clujeni au avut peste 60 de misiuni în 24 de ore inclusiv la Aiton și Tureni.

În ultimele 24 de ore, pompierii din județul Cluj au acționat pentru gestionarea unui număr de 62 misiuni, din care 12 au fost intervenții în situații de urgență și 50 urgențe medicale.

Echipajele de salvatori au acționat pentru stingerea unui incendiu de autoturism, precum și în alte 4 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: degajare elemente de construcție.

De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităţilor de intervenţie au efectuat 7 misiuni de recunoaştere în teren și activități de informare referitoare la prevenirea infecției cu noul coronavirus în 49 obiective în localitățile Cluj-Napoca, Dej, Huedin, Florești, Baciu, Aiton și Tureni.

Pompierii clujeni au fost solicitați să intervină marți, 27 octombrie, în jurul orei 11:11 pentru lichidarea unui posibil incendiu într-un bloc de locuințe din municipiul Cluj-Napoca, fiind anunțat miros puternic de fum pe casa scărilor. La sosirea forțelor s-a constatat inexistența incendiului, proprietarul apartamentului din care ieșea fumul cocea ardei.

„În acest sens, având în vedere faptul că informațiile primite prin apelul unic de urgentă 112 sunt esențiale în gestionarea situațiilor de urgență, solicităm sprijinul cetățenilor privind furnizarea corectă a informațiilor” transmit cei de la ISU Cluj.

Foto/Arhivă.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate