fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Bărbatul rănit marți într-un accident de parapantă, în Cheile Turzii și transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Târgu Mureș are nevoie disperată de sânge, anunță Monitorul de Cluj, care face referire la unele apeluri lansate de familia și apropiații acestuia prin intermediul platformei Facebook.

Bărbatul are nevoie de sânge 0 pozitiv. Însă, orice persoană poate face donații la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureș, dar și la alte centre de transfuzie sanguină din țară, cu specificația că donația se face pentru Lupea Valentin, internat la Spitalul de Urgență Târgu Mureș.

„Solicitarea a fost înregistrată în jurul orei 17.50, iar la locul evenimentului au fost dislocați salvamontiștii din Cheile Turzii, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD din Târgu Mureș.

Echipajul SMURD și salvamontiștii au coborât la o diferență de nivel de cca 15m pentru a stabiliza bărbatul și pentru a-l aduce cu targa până la platoul unde a fost preluat de către elicopter.

Bărbatul, de cca 30 de ani, suferise multiple traumatisme, era în stare de conștiență și cooperant. Elicopterul l-a transportat la o unitate spitalicească din Târgu Mureș pentru îngrijiri și investigații de specialitate.” au transmis reprezentanții ISU Cluj, în cursul zilei de marți.

Citește și:

Citește cum s-au mobilizat ieri salvamontiștii clujeni în cazul parapantistului accidentat în Cheile Turzii!

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate