fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

violacion 444

Un turdean este acuzat că ar fi sechestrat o tânără de 31 de ani, din localitatea Band (județul Mureș), timp de 8 zile, perioadă în care a violat-o și a bătut-o.

Cel acuzat este Călin L., zis ”Nebunul”, un recidivist (conform unor informații, ar fi ieșit din pușcărie abia de câteva luni) care locuiește în zona străzii 22 Decembrie 1989 din Turda, acolo unde a ținut-o sechestrată pe cea care ulterior a depus plângere penală împotriva sa. 

Tânăra a fost sechestrată undeva prin 12/13 octombrie 2020 și a reușit să scape abia miercuri (21 octombrie), după care s-a prezentat la Poliția din județul Mureș, apoi la Poliția Turda, unde a dat declarații privind sechestrarea sa, violarea sa și agresiunile fizice care s-au produs în această perioadă, asupra persoanei sale.

IPJ Cluj a confirmat incidentul și a precizat că se derulează cercetări în acest caz.

”Se află în derulare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, viol, lovire sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal, la finalizarea activităților urmând a vă fi comunicate mai multe informații.”, ne-a transmis IPJ Cluj.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate