fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

oana vențel

Turdeanca Oana Vențel, cunoscută interpretă de munzică populară a absolvit cu brio Colegiul Național Militar din Alba Iulia iar acum este studentă anul I la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, programul de studii leadership militar.

Este un drum pe care a pășit cu curaj, din dorința de autodepășire, transmit reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. 

Abnegația, tenacitatea, curajul și devotamentul sunt cuvintele care le definesc cel mai bine pe cele care aleg să demonstreze de ce sunt capabile în domenii, care până nu de mult timp, erau considerate apanajul bărbaților. Încă din primul moment în care am decis că voi urma cursurile Academiei Forțelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” din Sibiu, am simțit că prin mine aveau să trăiască înaintașii noștri. Am ales leadership-ul militar atât din dorința de autodepășire, cât și pentru faptul că numai optând spre infanterie voi putea înțelege sacrificiile celor care s-au jertfit sub semnul drapelului tricolor.

Dincolo de legendă, Ecaterina Teodoroiu vorbește despre curajul de a-ți trăi visul, de a-ți urma cu perseverență crezurile, de a accepta cu demnitate toate încercările vieții militare. Cu alte cuvinte, este preceptorul care prin puterea exemplului a demonstrat că oamenii puternici nu se întorc niciodată din drum, oricât ar fi de greu să ajungă la capatul lui, drum pe care am pășit fără teamă și eu în urmă cu puțin timp.

Totul a venit ca o consecință firească deoarece în anii petrecuți pe băncile Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia am conștientizat că munca în echipă, comunicarea și păstrarea echilibrului sunt esențiale în acest domeniu. Am învățat că armata este despre interdependență, loialitate, prietenie și solidaritate. Semper una!”, spune Oana Vențel.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate