m install
petlinii
nello construct

Evenimentele s-au mutat în online. Vezi cum s-a desfășurat expoziția de proiecte DPIT

zamblau eugen
floris

Oraș după oraș, România pare că se închide din cauza numărului ridicat de cazuri noi Covid-19. Acest lucru presupune anularea evenimentelor atât personale, cât și concerte, expoziții, workshop-uri etc. Din fericire, organizatorii de evenimente au reușit să se regrupeze și să își continue activitatea în online. 

În această situație se află și Asociația Descoperă-ți Pasiunea în IT despre care am vorbit la începutul lunii august când am cunoscut echipa Skeen. ( mai multe detalii despre aceștia puteți găsi în articolul inițial : https://turdanews.net/articole/invatamant/70539-liceeni-care-programeaza-viitorul-medicinei.html )

Pe scurt, în cadrul Academiei „Descoperă-ți Pasiunea în IT” (DpIT), 100 de elevi selecţionaţi din 6 oraşe transilvănene alături de mentori ai companiilor de IT din Cluj au creat aplicații aflate în stadiul de prototip, cu utilitate în rezolvarea unor nevoi reale din diferite domenii precum medicină, siguranța şi confortul cetăţeanului, managementul timpului, piața muncii, protejarea mediului și digitalizarea educației. Iar astăzi, pe o platformă online, cele 16 echipe și-au prezentat aplicațiile iar publicul putea să pună întrebări fie vocal fie în scris și să interacționeze cu liceenii participanți.

vgvhhb

Acest eveniment nu este singurul care s-a tradus ușor din offline în online, mai multe workshop-uri (de cosmetică, dezvoltare personală etc ) activează săptămânal și un alt exemplu este Târgul de Cariere, un eveniment mare și important din zona Cluj Napoca a avut loc tot online în acest an și cu succes.

Online-ul nu va putea înlocui niciodată 100% golul lăsat de noile restricții împotriva virusului Covid-19, dar este cea mai bună soluție pentru a ne continua activitatea atât profesională cât și socială.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: