fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Prefectul Mircea Abrudean a comunicat, în urmă cu puâin timp, că 3 localități din județul Cluj vor intra de mâine într-o perioadă de 14 zile în care se vor impune măsuri mai dure împotriva combaterii infecțiilor cu noul coronavirus, după ce în aceste localități s-a depășit pragul de incidență de 3 bolnavi/1000 de locuitori.

”Începând cu data de 19.10.2020, pe o perioadă de 14 zile, unitățile administrativ teritoriale Săcuieu, Sâncraiu, Săvădisla, vor lua toate măsurile pentru asigurarea rezilienței comunității si de diminuare a impactului tipului de risc, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, stabilite prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj nr.52/15.10.2020, specifice unităților administrativ-teritoriale a căror rată de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3/1000 locuitori”, a transmis prefectul.

Printre măsurile impuse figurează și cea a purtării măștii în toate locurile publice, indiferent că sunt în exterior sau interior!

Toate școlile din aceste localități vor trece pe sistemul de învățământ online.

Vă reamintim că joi, 15 octombrie, Prefectura a transmis astfel de măsuri pentru primele 3 localități din județ: Gherla, Sic, Câțcău.

Citește detalii:

Masca obligatorie în trei localități clujene și în spații deschise

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate