fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Coronavirus carantina

Botez cu „cântec” la Săvădisla, muzicantul prezent la eveniment are COVID-19 , alte persoane care au luat parte la petrecere prezintă simptome.

Primarul comunei Săvădisla a relatat pentru presa județeană că muzicantul din Florești prezent la botez a fost infectat, alte 30 de persoane care au luat parte la manifestare sunt „suspecte” și deja acuză diferite simptome.

 ”A fost o grămadă de lume la botezul ala. Muzicantul din Florești ne-a anunțat acum două zile că a fost testat pozitiv. S-a închis restaurantul Bistro din Săvădisla, iar noi am anunțat DSP Cluj și Prefectura Cluj. Oamenii de la botez merg mâine să se testeze. Sunt 20 de persoane programate la testare, iar apoi vor merge și alții. În total, circa 30 de oameni au avut simptome”, a spus primarul Astalos Ștefan, despre un posibil focar de covid în Săvădisla citat de stiridecluj.ro

Inițial oamenii au crezut că au o viroză sau o gripă și nu au luat în serios simptomele sau faptul că se simt rău. După ce au aflat că muzicantul are test pozitiv la COVID-19 lucrurile s-au schimbat.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate