fbpx

 
 
Scrie un comentariu

masti CT

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât instituirea obligativității purtării măștii în toate spațiile deschise, în mai multe localități.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat că CJSU a introdus obligativitatea purtării măștii în toate spațiile publice, interioare și exterioare, de către toate presoanele cu vârsta de peste 5 ani, în localitățile din Cluj care au depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori.

Este vorba de orașul Gherla, comunele Sic și Câțcău.

Sunt obligați să poarte mască locuitorii din zonele unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3 la mia de locuitori, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani,în toate spațiile publice deschise.

 

Măsura devine aplicabilă în Gherla, incidență 4,24 la mia de locuitori, comuna Câțcău, cu 7,55 la mia de locuitori, și comuna Sic, cu incidență de 4,36 la mia de locuitori. Incidența se calculează eliminând focarele”, a precizat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Reamintim că la Cluj au fost înregistrate 227 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore. Situația se agravează în mod accelerat, astăzi fiind prima zi când am depășit numărul 200.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate