marian morar
m install
nello construct

Cluj: Dosar penal, a lăsat carantina pentru o înmormântare

zamblau eugen
floris

Procurorii clujeni au deschis dosar penal după ce o persoană plasată în carantină la domiciliu şi-a părăsit locuinţa şi a mers la o înmormântare într-o localitate învecinată.

O persoană plasată în carantină de Direcția de Sănătate Publică Cluj s-a ales cu dosar penal după ce a încălcat interdicția de a-și părăsi locuința și a plecat la o înmormântare într-o altă localitate.

„În data de 13 octombrie 2020, în dosarul penal cu nr. 5621/P/2020 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 1 C.pen., constând în aceea că, în contextul stării de alertă şi a măsurilor de prevenire sau combatere a bolii infectocontagioase SARS-COV-2, luate la nivel naţional, la data de 5 octombrie 2020, o persoană faţă de care s-a dispus plasarea în carantină, a încălcat interdicţia dispusă de Direcţia de Sănătate Publică, părăsind locuinţa şi participând la o înmormântare într-o localitate învecinată”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: