fbpx

 
 
Scrie un comentariu

dosar penal

Procurorii clujeni au deschis dosar penal după ce o persoană plasată în carantină la domiciliu şi-a părăsit locuinţa şi a mers la o înmormântare într-o localitate învecinată.

O persoană plasată în carantină de Direcția de Sănătate Publică Cluj s-a ales cu dosar penal după ce a încălcat interdicția de a-și părăsi locuința și a plecat la o înmormântare într-o altă localitate.

„În data de 13 octombrie 2020, în dosarul penal cu nr. 5621/P/2020 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 1 C.pen., constând în aceea că, în contextul stării de alertă şi a măsurilor de prevenire sau combatere a bolii infectocontagioase SARS-COV-2, luate la nivel naţional, la data de 5 octombrie 2020, o persoană faţă de care s-a dispus plasarea în carantină, a încălcat interdicţia dispusă de Direcţia de Sănătate Publică, părăsind locuinţa şi participând la o înmormântare într-o localitate învecinată”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. 

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate