fbpx

 
 
2 Comentarii

politie ordonanta

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Covid-19, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii Inspectoratului de Politie Județean Cluj, în colaborare cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, desfășoară zilnic activități de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-COV2, pe raza întregului județ.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost verificate circa 500 de persoane și peste 110 societăți comerciale, privind respectarea măsurilor impuse în această perioadă.

În urma controalelor derulate, au fost aplicate 29 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor privind măsurile de protecție individuală.

Totodată, au fost verificate peste 300 de mijloace de transport în comun.

Recomandăm cetățenilor să respecte în continuare măsurile de distanțare fizică, să poarte mască de protecție pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Pentru siguranța comunității, forțele de ordine vor acționa zilnic pe raza întregului județ.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Marina · 16:10 15.10.2020
    Au și cate 10-20 de zboruri pe zi , zboruri foarte joase de parcă îmi iau acoperișul casei, va rog sa faceți ceva în privința asta , multumesc anticipat
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Marina · 16:20 15.10.2020
    Va rog sa opriți zgomotul îngrozitor produs de avioane , sunt zile n care au si cate 10-20 de zboruri pe zi de parca imi iau acoperișul casei pe sus, multumesc anticipat
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate