fbpx

 
 
Scrie un comentariu

spital turda 1

Potrivit unor informații obținute pe surse de presa locală, incidența cazurilor de COVID-19 este în creștere și la Turda.

În doar 48 de ore la spitalul din Turda fiind testați 17 pacienți pozitiv la coronavirus. Asta în contextul în care la ultima raportare a unității medicale realizate pe perioada 2-8 octombrie au fost doar 7 cazuri în interval de o săptămână.

Chiar dacă nici conducerea Spitalului municipal Turda, nici prefectul județului nu ne furnizează astfel de date, am aflat pentru cititorii noștri că ieri, la spitalul turdean, au fost înregistrate 7 cazuri pozitive la analizele pentru depistarea prezenței coronavirus.

Azi (nr. Marți), numărul infectaților depistați la Spitalul municipal Turda a crescut și mai mult, ajungând la 10. Este o creștere destul de mare, chiar alarmantă, având în vedere că ultima raportare oficială a conducerii Spitalului municipal Turda, pentru perioada 2 octombrie – 8 octombrie 2020, indica existența unui total de 7 cazuri de Covid-19 în acea săptămână, lucru apreciat ca pozitiv de noi, comparativ cu situația generală din județ” titrează turdainfo.ro.

Reamintim că marți județul Cluj a doborât un record negativ la capitolul infectări fiind înregistrare 172 de cazuri, cel mai mare număr de până acum!

Alte cifre: 32 persoane internate în ATI, din care 26 din județ. Total vindecați și externați 892, din care 722 din județul Cluj. Total decedați 101, din care 74 din județul Cluj.

În acest moment sunt internați 380 de pacienți, din care 342 din județul Cluj.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate