fbpx

 
 
Scrie un comentariu

actiuni campiaturzii

În perioada 10-11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și Secției 4 Poliție Rurală au desfășurat o serie de activități cu caracter preponderent preventiv. 

Efectivele mărite angrenate în activități au derulat controale și verificări ale măsurilor instituite pentru prevenirea răspândirii Covid-19 în locurile aglomerate, societăți comerciale, piețe agroalimentare, mijloace de transport în comun și lăcașuri de cult.

Totodată, au fost organizate acțiuni punctuale ale polițiștilor rutieri, în scopul combaterii încălcării regimului legal de viteză de către participanții la traficul rutier, acestea având rolul de a preveni victimizarea, urmare a accidentelor rutiere.

În urma activităților au fost constatate 37 de abateri de la prevederile legale. Dintre acestea, 27 au reprezentat încălcări ale normelor privind circulația pe drumurile publice.

Alte 10 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind protecția individuală sau a normelor de conviețuire socială.

Sursa: IPJ Cluj.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate