fbpx

 
 
Scrie un comentariu

petreceri private

Explozia de cazuri de COVID-19 înregistrate în ultima perioadă determină autoritățile să ia măsuri de limitare a răspândirii noului coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a anunţat luni că va propune sistarea evenimentelor private sau revenirea organizării acestora cu maximum 20 de persoane, argumentând că foarte mulţi organizatori de evenimente nu respectă regulile în contextul pandemiei de COVID-19. 

"Eu voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una dintre principalele surse de îmbolnăvire. Sau revenirea la vechiul sistem de 20 de persoane, deşi astăzi evenimentele se organizează cu maxim 50 de persoane în spaţii închise şi cu 100 de persoane în spaţii exterioare. Asta este lege. Sunt foarte mulţi organizatori de evenimente care nu respectă aceste reguli în organizarea nunţilor şi este posibil inclusiv să luăm decizia de a nu mai permite organizarea unor astfel de evenimente private", a declarat Orban, la sediul PNL citat de Agerpres.

Grupul de Comunicare Strategică transmite ultimele evoluții ale pandemiei de coronavirus pe teritoriul României zilnic. Țara noastră are parte de o explozie de noi infectări.

De la începutul lunii octombrie asistăm la o creștere exponențială a infectărilor, zilnic se doboară „record după record”, cel mai mare număr de cazuri raportat până acum la nivel național depășește 3.500

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate