fbpx

 
 
Scrie un comentariu

121323516 3694117793941017 6634020474536867489 o

Martirii de la Hărcana au fost comemorați azi, printr-o slujbă religioasă și o manifestare care a avut loc la troița ridicată în memoria lor, lângă clădirea Winmarky/BIG.

”Comemorarea martirilor asasinați la Hărcana are o deosebită semnificație pentru noi toți. Păstrarea memoriei lor este o datorie morală și se cuvine să ne amintim mereu de acea zi tristă în care 18 oameni nevinovați au fost uciși mișelește. Ceea ce trebuie să înțelegem este că și noi scriem azi istorie și o influențăm. Contextul pandemiei nu poate fi comparat cu un câmp de luptă precum cel din timpul războiului mondial, însă este una din luptele vremurilor noastre. Este lupta pe care fiecare din noi o purtăm astăzi! Diferența este că armele noastre de acum sunt vigilența, dragostea pentru cei de care alegem să ne distanțăm social pentru a-i ține în siguranță și nu în ultimul rând responsabilitatea pentru sănătatea noastră, dar și a celor din jur. 

Ne rugăm pentru odihna acestor suflete nevinovate, martirii de la Hărcana! Dumnezeu să-i aibă în pază!”, a transmis primarul Cristian Matei.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate