fbpx

 
 
Scrie un comentariu

23articol medic covid

Grupul de Comunicare Strategică a informat, în urmă cu puține minute, că în ultimele 24 de ore în România au fost înregistrate peste 3.500 de noi cazuri de COVID-19, ceea ce reprezintă un nou record, pentru a treia zi, consecutiv!

”În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.517 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.”, informează GCS. Raportarea s-a făcut după efectuarea a 29.284 de teste, 16.924 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 12.360 la cerere.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.854 Dintre acestea, 629 sunt internate la ATI.

Județul Cluj figurează printre județele în care coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este peste  pragul de 1,5.

Conform prefectului Mircea Abrudean, la nivelul județului a fost stabilit un nou record de infecții depistate în 24 de ore.

”În ultimele 24 de ore, 138 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj. 33 persoane internate în ATI, din care 25 din județ”, a precizat prefectul.

Vă reamintim că, la nivelul județului, de luni se vor aplica unele măsuri restrictive în câteva localități, prntre care figurează Cluj-Napoca și Florești.

Detalii:

Măsuri anti-COVID la Cluj: Se închid restaurantele, barurile, cafenelele, localurile de jocuri de noroc, cinematografele, cluburile și instituțiile de spectacole

La Turda, situația pare a fi sub control, cel puțin deocamdată.

Spitalul Municipal Turda a raportat 7 cazuri de COVID-19, în ultima săptămână, din cele 150 de persoane care au fost testate pentru noul coronavirus.

Citește detalii:

7 pacienți cu COVID-19, la Spitalul Turda, în ultima săptămână!

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate