fbpx

 
 
Scrie un comentariu

arest 0 cdfa8e4d2d

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 18 ani, din municipiul Turda, bănuit de comiterea a 8 furturi din locuințe și societăți comerciale situate în municipiul Turda.

În fapt, prin cele 8 infracțiuni săvârșite în ultimele 3 luni, cel în cauză ar fi pătruns prin efracție în interiorul locuințelor sau a societăților comerciale, de unde ar fi sustras aparatură electronică și sume de bani, cauzând un prejudiciu de peste 8.000 de lei.

La data de 7 octombrie a.c., acesta a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind dispusă arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Nemet Sergiu Paul este numele tânărului arestat preventiv pentru mai multe furturi.

”În temeiul art. 226 alin. 1 şi alin. 2 raportat la art. 223 alin. 2, art. 202 alin. 1, alin. 3 ?i alin. 4 lit. e Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului NSP, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, prev. și ped. de art.228 alin.1 rap. la art.229 alin.1 lit. b și lit. d, alin.2 lit. b C.pen. (8 acte materiale), pentru o durată de 30 zile, respectiv de la 07.10.2020 până la 05.11.2020 inclusiv. În temeiul art. 272 alin. 1 şi art. 274 alin.1 teza finală Cod procedură penală, dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Cluj a sumei de 313 lei reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat, av. Szasz Endre Lorant. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 07 octombrie 2020, ora 11:30.”, este decizia Judecătoriei Turda.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate