fbpx

 
 
2 Comentarii

irina munteanu

Irina Munteanu, originară din Câmpia Turzii a fost testată pozitiv în aceste zile cu COVID-19 fiind plasată în carantină.

Munteanu era în concediu de odihnă de miercurea trecută și nu a intrat în contact de atunci cu angajații Prefecturii Cluj. Rezultatul testului COVID-19 a venit în cursul zilei de miercuri, 7 octombrie, titrează stiridecluj.ro 

Reamintim că în luna iulie a acestui an și Prefectul de Cluj Mircea Abrudean a fost testat pozitiv la noul coronavirus, fiind asimptomatic..

Acesta a fost infectat împreună cu soția sa și băiețelul în vârstă de 9 luni.

Vreau să îi îndemn încă o dată pe toţi clujenii să fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existenţa acestui virus - să se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmaţii. Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum şi sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă!” era mesajul Prefectului după aflarea rezultatului testelor medicale.

UPDATE:

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a confirmat informația!

”Ieri, 07.10.2020, doamna subprefect Irina Munteanu a fost confirmata pozitiv, urmare a testarii pentru covid 19. Testarea a fost necesara din cauza aparitiei unor simptome specifice, si anume: lipsa gustului si a mirosului. Nu au existat si nu exista alte simptome. In acelasi timp, a fost testat si fiul acesteia, fiind pozitiv de asemenea si asimptomatic. Ancheta epidemiologica este in desfasurare, urmand sa aiba loc si o evaluare medicala specifica. Urmare a acestora, se vor face recomandarile si probabil va urma izolare la domiciliu, fiind asimptomatici. Doamna subprefect se afla in concediu de odihna, inca din data de 1.10.2020.”, a precizat prefectul Mircea Abrudean.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    maria pop · 15:27 08.10.2020
    Și Lojigan e pozitiv sau negativ? Acuma lăsând deoparte răutățile, ar trebui testat tot stafful de campanie, toți au intrat în contact cu ea, o grămadă de peneliști etc.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Simina.V · 13:42 09.10.2020
    Oare cat a primit sa declare ca are "virusul"? Cu cat sant mai multe persoane publice infectate, cu atat are credibilitate "virusul"...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate