fbpx

 
 
Scrie un comentariu

incediu tureni

În urmă cu puțin timp un autoturism a luat foc la Tureni.

Deocamdată, reprezentanții ISU au declarat că se intervine cu o autospecială, fără a da amănunte despre incediu sau despre eventuale victime.

Autoturismul a fost distrus în totalitate. Traficul dinspre Turda spre Cluj Napoca este blocat.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE:

Este vorba despre un Range Rover. Focul a fost atât de violent încât proprietarul nu a reușit să facă nimic cu stingătorul său. Din acest motiv, unii au comentat critic la adresa celor care se grăbeau să filmeze, în loc să ia propriul stingător și să dea o mână de ajutor.

Pe de altă parte, persoane de la fața locului au declarat că pompierii au întârziat la intervenție din cauza bordurii și a gardului care delimitează sensurile de mers. De la intrare în Tureni și până la ieșire (zona în curbă, unde stă radarul), au făcut circa 20 de minute!

UDPATE 2: „Solicitarea a fost primită în jurul orei 19.10 minute, iar accesul autospecialei pentru stingerea incendiului a fost îngreunat din cauza aglomerației din apropierea evenimentului.
Mașina s-a aprins în timpul deplasării, șoferul a oprit în afara părții carosabile, iar pasagerii s-au autoevacuat. Câteva componente din magneziu amplasate în compartimentul motor al mașinii au intensificat rapid arderea autoturismului până la sosirea pompierilor.
Stingerea flăcărilor a fost dificilă având în vedere reacția magneziului cu apa.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.” au transmis reprezentanții ISU Cluj.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate