fbpx

 
 
1 Comentariu

politia noaptea 800x600

Pe data de 9 martie, un șofer din Cluj Napoca a fost oprit în trafic de către un echipaj rutier din Turda. Polițiștii au depistat faptul că acesta nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Șoferul a încercat inițial să îl mituiască pe polițist cu 1.000 de euro, ajungând până la un apartament.

„În timp ce politistul întocmea actele şi discuta cu inculpatul, cel din urmă a continuat cu rugăminţile de a fi iertat, a scos banii din buzunar şi i-a oferit poliţistului, propunere refuzată din nou. După verificările efectuate şi după ce s-a constatat că inculpatul nu avea dreptul de a conduce autovehicule, la data de 5 ianuarie 2020, poliţistul i-a adus la cunoştinţă că urmează să i se întocmească şi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 335 alin. 2 Cod Penal (conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România -n.red.) iar inculpatul, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, i-a promis poliţistului un apartament, promisiune refuzată din nou”, arată procurorii, citați de actualdecluj.

„Fapta a fost denunțată de polițist. Acordul de recunoaștere a vinovăției a fost incheiat pentru o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare cu suspendarea sub supraveghere pentru doi ani.” au mai transmis colegii de la actualdecluj.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Io Io Jeery Io · 12:17 04.10.2020
    https://lege5.ro/Gratuit/gezdmnrzgi/art-335-conducerea-unui-vehicul-fara-permis-de-conducere-codul-penal?dp=gqytsojvgy4ts Asadar sa recapitulam : Se spune ca ar fi la a 2-ua infractiune de genul ! Pedeapsa este de 1-5 ani cu executare pentru aceasta infractiune. Tentativa dare mita 1000€ si continuoata in forma agravanta pana la un apartament sau cutie de cribite ce o fi fost. Acum as vrea si eu sa stiu cine este acest criminal care umbla liber pe drumuri fara a urmarii pe toti cei care presteaza munca in folosul comunitatii sa pot vedea unul imbracat la 6 ace care ar fi suspectul de serviciu... Asta daca va presta cele 60 de ore sau va fi la mica intelegere cu gardianul . Vreau sa stiu si cine este acel procuror care a dat aceasta sentinta ? Deoarece ca si cetatean onest , prin aceasta stire simt ca cineva se pisa pe drepturile noastre ca Cetateni. Cineva ma condamna la moarte prin simplul fapt ca lasa liber un recidivist sa conduca fara permis. Vrem nume , masina si numere de imatriculare de care sa ne ferim... . Cu multa dragoste pentru acel procuror caruia ii doresc sa fie prima victima in cazierul celui condamnat cu suspendare. Nu vreau ca un nevinovat sa plateasca pentru aceste cumetrii de clan. Respect acelui Politist ce a refuzat dubla mita. Are din partea mea minim o bere fara alcool .
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate