fbpx

 
 
Scrie un comentariu

locala expirate

Polițiștii locali cu atribuții pe linia controlului comercial, în luna septembrie, zilnic au efectuat controle în unitățile comerciale alimentare și nealimetare în scopul verificării modului de aplicare de către agenții economici a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19 și controale în scopul prevenirii populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Pe timpul controalelor, nu s-au constatat nereguli privind luarea măsurilor de prevenire și răspândire a virusului, agenții economici protejându-și atât clienții cât și angajații, dar în unele magazine, polițiștii locali au identificat produse alimentare de panificație, dulciuri și tip fast-food expuse spre vânzare cu termen de valabilitate expirat sau neetichetate correct.

 Pentru prevenirea îmbolnăvirii consumatorilor, produsele expirate și netichetate au fost retrase de la raft. Concret s-a confiscat marfă neconformă prevederilor legale în valoare de 1073,5 lei constând în  fulgi de cereale, prăjitura ”Albinița”, salam de biscuiți, napolitane, cuș-cuș, chifle  și sandwich-uri  iar pentru abaterile constatate vânzătorii au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 3500 lei.

Poliția Locală Turda asigură turdenii că va contiuna acțiunile pe această linie a controlului comercial pentru creșterea nivelui de protecţie a sănătăţii şi a siguranţei consumatorilor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate