fbpx

 
 
1 Comentariu

ucrainieni

Alertă în Maramureș și în județele învecinate. Doi tineri ucraineni, arestați preventiv pentru trafic de migranți, au evadat noaptea trecută din Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Maramureș.

Aceștia au fost dați în urmărire, iar în tot județul Maramureș au fost instituite filtre de poliție. Cei doi suspecți sunt căutați și în județele învecinate, inclusiv la Cluj.

Unul dintre tineri are 1,80 înălțime, ochi albaștri și păr blond. În momentul evadării era îmbrăcat cu un tricou vișiniu, pantaloni de trening negri cu dungă albă și avea șlapi în picioare.

Cel de-al doilea evadat are 1,70 înălțime, ochi albaștri, păr șaten tuns scurt. Purta cu un hanorac verde-negru, pantofi sport, șapcă de culoare neagră și pantaloni de trening negri.

În acest context, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj în cooperare cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării celor doi bărbaţi.

Astfel, semnalmentele acestora au fost transmise tututor echipajelor din teren, efectuându-se verificări şi activităţi informativ-operative la nivelul întregului judeţ.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate