fbpx

 
 
Scrie un comentariu

50a45c19f96bc7690e2ab2943b68d3d2

O avarie majoră la rețeaua electrică a afectat o parte a zonei centrale a Câmpiei Turzii și ieșirea spre Turda, duminică dimineața, în jurul orei 4.00.

Întrucât avaria afecta și unele zone în care erau secții de votare, au existat emoții că acestea nu se pot deschide la ora 7.00 dimineața, nefiind curent electric. Totuși, cei de la Electrica au reușit să remedieze în totalitate problema, în jurul orei 6.40, astfel încât procesul electoral nu a fost pus în pericol.

”Vă informăm că în data de 27.09.2020, la ora 4:00, în municipiul Câmpia Turzii s-a produs o defecțiune în instalațiile de alimentare cu energie electrică ale SDEE Transilvania Nord – Sucursala Cluj-Napoca.

În urma defectării unor cabluri electrice subterane, a apărut o avarie care a afectat o parte a zonei centrale a orașului și ieșirea spre municipiul Turda.

Echipele de intervenție ale SDEE Transilvania Nord – Sucursala Cluj-Napoca s-au mobilizat de urgență și au demarat imediat manevrele de identificare și remediere a defecțiunii. La ora 5:04, majoritatea consumatorilor afectați de avarie au fost realimentați cu energie electrică, iar în jurul orei 6:40 a fost restabilită alimentarea în toate zonele, astfel încât procesul electoral nu a fost afectat.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toti utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare”, au precizat oficialii SDEE Transilvania Nord - Sucursala Cluj.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate