fbpx

 
 
Scrie un comentariu

s604x0 Screenshot 2020 09 22 at 08.29 .54 .png

Bazil Şandru e un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Petreştii de Mijloc, localitate situată în apropierea Cheilor Turzii. Luni, 21 septembrie, după nouă zile de internare la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca - unde a suferit două dificile intervenţii chirurgicale - acesta s-a prezentat, în sfârşit, la I.M.L. Cluj, pentru a fi văzut de medicii legişti, anunță BZC.ro.

Un fost pușcăriaș l-a bătut, după ce l-a acuzat pe cel bătut că ar fi trăit cu nevasta lui, în timp ce se afla în pușcărie.

Bazil Șandru este șofer pe TIR, în Spania.

„Pe data de 5 septembrie mă aflam în ţară şi am mers la un vecin. Acolo, pe terasa casei, ne-am cinsit cu o sticlă de pălincă de prune şi am început discuţii, împreună cu gazda şi alţi doi vecini. Am avut clipe plăcute  - dar numai până a venit la noi Nicuşor, recidivistul zonei, mai tânăr decât mine cu doi ani... Acesta a luat la început în primire gazda, acuzând-o că ar fi avut, în urmă cu cincisprezece ani, relaţii sexuale cu concubina lui de atunci, după care m-a acuzat şi pe mine de acelaşi lucru. Asta pentru că, tot în acea perioadă, i-am luat femeia în maşina mea şi am adus-o în sat, de milă fiindcă avea în spinare un miel, care ar fi îndoit-o dacă îl ducea în spinare până-n sat. Să nu vă mai spun că am avut cu el o belea şi în urmă cu doi ani, când mi-a furat din maşină suma de două sute de lei, culmea, după ce tot eu îi dădusem de băut la crâşmă.

Acum i-am interzis să mai aibă astfel de discuţii cu mine, dar el şi-a continuat-o vreme – în acelaşi ton – cu consăteanul, după care a plecat. Eu am mai stat ce-am mai stat, după care am plecat fiecare spre casele lui. Iar când am ieşit în drum, numa` m-am trezit atacat, pe la spate - de el, feciorul lui, sora acestuia şi actuala concubină. Prima lovitură încasată a fost în coaste şi m-a pus la pământ, apoi a venit peste mine un potop de lovituri – cu bâte, pumni şi picioare. Mi-au distrus ochiul, mi-au fracturat ţeasta şi o falcă, mi-au rupt de asemenea şi nasul, dar când au făcut-o eu nu mai simţeam deja nimic, eram leşinat... Curând, un consătean m-a ridicat şi, la rugămintea mea, m-a urcat în tractorul său şi m-a dus acasă, de unde am sunat după salvare.

Am ajuns, cu ambulanţa, la secţia de Urgenţă a Spitalului Municipal Turda, dar acolo – după ce d-na doctor mi-a spus că nu-mi face nimic – m-am înfuriat şi am refuzat internarea. Dar, a doua zi, durerile au fost insuportabie, aşa că am luat o maşină şi am venit la U.P.U. Cluj-Napoca, unde m-au preluat doctorii şi m-au transferat de urgenţă la Clinica de Neurochirurgie, pentru operaţie la cap şi la nas. M-au operat, pe rând, la nas - un medic de la Clinica de Chirurgie Maxilofacială, venit special, care mi-a implantat şi două tije metalice şi, la cap - unul din clinică, pentru că osul îmi intrase în creier şi aveam şi sânge peste tot, în cutia craniană... Cât despre ochiul stâng, cu care nu mai văd decât prin ceaţă, medicii nu mi-au dat mari speranţe, dar voi încerca să-l repar în Spania, unde am asigurare de sănătate şi tot ce trebuie.”, a povestit bărbatul bătut, citat de sursa menționată.

Bazil Șandru spune că agresorul său trebuie pedepsit de autorități și să ajungă acolo unde îi este locul! El este supărat pentru că din cauză că i-a fost afectat ochiul, acum nu mai poate lucra pe TIR, în Spania, și este nevoit să se reprofileze.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate