fbpx

 
 
Scrie un comentariu

cover 1

Fenomenul de caranaving (turismul cu rulota și autorulota) a început să ia amploare și în România în ultimii 2-3 ani. Anul acesta, din cauza pandemiei de corovavirus, foarte mulți români au ales să își petreacă vacanța cu autorulota; industria de închirieri autorulote din Romania a avut o crestere importantă în această vară. 

Daca în 2018 erau aproximativ 20 de firme de închirieri, la ora actuală sunt peste 100 de firme de închirieri autorulote în România. 

În perioada 1-3 octombrie 2020, se va organiza Convenția Anuală de Caravaning din România, editia a 3-a. Evenimentul este dedicat doar firmelor active din industria caravaningului românesc: dealeri, producatori, service-uri specializate, magazine de piese și accesorii pentru RV (Recreational Vehicle), platfome web, firme de închirieri, campinguri, etc. 

Convențiile anuale se organizează în fiecare an în altă zonă a țării. Anul acesta a fost aleasă zona Cluj, evenimentul se va desfașura în Camping Cheile Turzii, în aer liber pentru a respecta normele de protecție sanitară. 

La această ediție va fi prezentată Asociația Română de Caravaning, asociație profesională nou înființată și care are ca scop promovarea activității de caravaning în România, colaborarea cu instituțiile publice, armonizarea legislației românești cu cea europeană. 

Se vor discuta teme precum: firmele de închirieri – tendințe, clienții problemă, soluții de dezvoltare și atragere a noi clienți; conversiile de campervanuri – legislație, autorizații de funcționare, certificări firme; situația campingurilor din România, legislația în domeniul cazării; prezentare platformă e-learning in industria caravaningului; prezentare adezivi profesionali folosiți în industria RV; sistemele de gaz – probleme și soluții; evoluția fenomenului de caracaning pe perioada pandemiei, etc 

Interesul firmelor din industrie pentru acest eveniment este unul crescut iar asta se reflectă în numărul firmelor participante la eveniment. La această ediție s-au înscris 39 de firme (față de 19 la ediția anterioară), 70 de participanți, 32 de autorulote. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate