fbpx

 
 
Scrie un comentariu

abrudean matei

În curând, Turda va avea și un serviciu de înmatriculare a vehiculelor și eliberare a plăcuțelor de înmatriculare, după ce în anul 2019 a fost deschis serviciul de pașapoarte.

Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă, unde au fost prezenți prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, și primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

Serviciul de înmatriculare și eliberarea a plăcuțelor de înmatriculare va fi deschis în aceeași clădire unde este și serviciul de pașapoarte (fosta Poștă). Serviciul, cel mai probabil, va fi deschis spre sfârșitul lunii noiembrie.

Conducerea serviciilor va încerca să organizeze programul de lucru, astfel încât să nu se intercaleze cu programul serviciului de la Câmpia Turzii, tocmai pentru a da posibilitatea oamenilor să aibă mai mult timp la dispoziție.

„Dacă avem deja serviciu de pașapoarte la Turda, încă din 2019, și am rămas datori cu serviciul de înmatriculări și permise. Am înființat deja un punct secundar de înmatriculare la Câmpia Turzii, în 22 septembrie. Intenționăm să facem lucrul acesta și la Turda. O prioritate pentru mine este descentralizarea acestor servicii pentru a nu aglomera excesiv sediile din Cluj Napoca.” a declarat prefectul Mircea Abrudean.

Deocamdată, pe partea de permise auto lucrurile rămân neschimbate, serviciul fiind disponibil doar la Cluj Napoca, cu programare online.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate