fbpx

 
 
Scrie un comentariu

semnare contract

Recent, a fost anunțat câștigătorul licitației pentru construcția a 30 de kilometri din Autostrada Transilvania, între Nădășelu și Zimbor.

Câștigătorul licitației pentru construcția a 30 de kilometri din Autostrada Transilvania, între Nădășelu și Zimbor este constructorul român Dorinel Umbrărescu.

Ofertantul desemnat caștigător este Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. ELECTROMONTAJ S.A., cu preţul de 1.390.614.495,32 Lei fără T.V.A.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este 60 de luni.

Astăzi la Cluj, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul pentru proiectarea și execuția a circa 30 de kilometri din Autostrada Transilvania, între Nădășelu și Zimbor.

Semnarea contractului a avut loc la Cluj-Napoca, în prezenţa premierului Ludovic Orban şi a ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Prim-ministrul a promis cu această ocazie clujenilor că Guvernul va susține marile proiecte de investiții în infrastructură a municipiului.

Foto/ Ziua de Cluj.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate