fbpx

 
 
Scrie un comentariu

ajofm cluj casa de pensii cluj itm cluj

La Casa Județeană de Pensii din Cluj au fost descoperiți 4 angajați infectați cu noul coronavirus, anunță Prefectura Cluj. Persoanele infectate nu au avut contact direct cu publicul.

La Casa de Pensii sunt patru cazuri confirmate. Nu au avut contact direct cu publicul. Activitatea instituției nu este afectată. Avem transmitere comunitară, nu mai putem vorbi de cauza îmbolnăvirilor și nici de unde a venit virusul”, a declarat prefectul Mircea Abrudean.

La Casa de Pensii Cluj este în desfășurare o anchetă epidemiologică pentru a se stabili cauza infectărilor și contacții persoanelor bolnave.

Potrivit informațiilor TurdaNews și la Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj au fost depistate persoane cu coronavirus, mai mulți angajați sunt în izolare la domiciliu.

La ITM Cluj ar fi vorba despite 9 angajați depistați cu coronavirus. Atât Casa de Pensii Cluj, cât și ITM-ul își au sediul în aceeași clădire de pe strada Coșbuc din Cluj Napoca. Nu este exclus să apară „surprize” și la ALOFM Cluj care este în aceeași locație sau la Agenția de Prestații Sociale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate