fbpx

 
 
Scrie un comentariu

testari cov

După ce în cursul de ieri TurdaNews informa despre apariția unui focar de COVID-19, la un centru de bătrâni din comuna Apahida, astăzi un alt cămin pentru vârstnici este infectat cu temultul virus, proprietarul este același!

Mai exact, un nou focar de Covid-19 a fost depistat astăzi la Gilău, acolo unde 45 de persoane au fost depistate pozitiv la un centru de vârstnici.

Avem un nou focar activ la un centru de vârstnici din Gilău, deținut de același proprietar ca și cel din Dezmir. Sunt 45 de pozitivi, dintre care 37 rezidenți (cu vârste între 65-91 ani) și 8 angajați. Aceștia vor fi transportați la spitalele Covid pt evaluarea medicala și stabilirea parcursului terapeutic. In cauză a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, infracțiune prevăzută de art. 352 NCP.”, a transmis Mircea Abrudean, prefectul Clujului.

Reamintim că la Casa Hermina din Dezmir, comuna Apahida - din 54 de testati, 48 sunt pozitivi (rezidenți cu vârstele între 68-92 ani și personal angajat).

 Citește și: A intrat COVID-ul într-un centru de vârstnici din Apahida!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate