fbpx

 
 
4 Comentarii

turda liberă 1

Lucian Creța unul dintre revoluționarii turdeni a pus bazele unei noi asociații intitutală „Turda Liberă”, organizație în care sunt așteptați nu doar revoluționari ci și reprezentanți ai societății civile.

În urmă cu doi ani, în decembrie 2018, Creța a menționat că va face acest gest pentru că s-a săturat de interesele personale ale unora și de”circul” care se face în preajma comemorării revoluției, în sânul asociației existând mai multe ”grupări”.

Lucian Creța a spus că nu are nimic ce să-și reproșeze, că și-a făcut treaba, menționând inclusiv un proces câștigat împotriva unor ”falși” revoluționari, dar a punctat că ”s-a săturat” și nu mai vrea ca numele său să fie asociat cu jocurile și interesele personale ale unor persoane din sânul asociației.

În acest sens a înființat acum Asociația Turda Liberă, care în prezent numără peste 100 de membri, o asociație apolitică spune el deși în cadrul conferinței de presă care a avut loc astăzi la Hotel Palace Turda, a vorbit în majoritatea timpului despre aprecierile și susținerea pentru candidatul PNL, Matei Cristian la Primăria Turda.

Creța a explicat că alături de el în calitate de fondatori sunt și Vasile Miron și Florin Vulturar, plus câteva persoane din vechea asociație, dar care au fost riguros selecționate, reprezentanții societății civile sunt așteptați să vină alături de Asociația Turda Liberă la fel și tinerii care doresc să implementeze proiecte în beneficiul cetățenilor și al comunității.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  NAGY ATILA · 18:12 16.09.2020
  decat ca a-ti luat bani nemunciti si multe alte beneficii cu cine v-ati luptat la revolutie,sa nu uitati de mlica popescu si de miron.NU VA E RUSINE?
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Creta Lucian Liviu · 22:00 17.09.2020
   Mai "IRITATILOR " muncim ca PRIVATI din 1989 ,asa ca BANI NEMUNCITI in CONTURI nu avem.Rusine sa aiba MATA ca nu te-a stiut EDUCA .
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Juan Magal · 09:00 18.09.2020
    ,,MATA " chiar vrei sa ajungem la lucruri urite Creta?
    Daca o luam pe partea cu stiinta ; la tine este SCOALA VIETII! Ca la toti revolutionarri tai! La treaba cu privatu chiar as vrea sa iti faca ANAFU o verificare , pun o pila?
    Ma lasi cu munca voastra cinstita... de 30 ani
    Te string pantofii cind auzi adevarurii... clar .
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Juan Magal · 18:59 17.09.2020
   Draga Atty , daca ar fi avut rusune mergeau la munca ! Nu deschide-au CONSIGNATIA si alete cele dupa revolutie...
   citi dintre ei au fost raniti sau au suferit sub regimul comunist? nici unu!
   am o virsta la care i cunosc pe toti asa zi-si REVOLUTIONARI ... vai mama lor de sindicate - fundati -colective de REVOLUTIONARI...
   Va mai rabda bunu D-zeu?
   MERGETI LA MUNCA CA TOT OMU !!! Nu fara impozite la nimic si terenuri si pensi de revolutinar de 30 de ani !!! V-as da de munca ! nimic alt ceva. RUSINE Lucian Creta si restu de onanisti mintali
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate